GRAFIKAI ÉS DIGITÁLIS DESIGN – Vizuális kommunikáció, tervezőgrafika alapképzési programunkban olyan széleskörű vizuális eszköztárral rendelkező tervezővé válhatsz, aki egyedi, nemzetközi szintű, komplex grafikai látvány megalkotására képes. A magas szintű művészeti és szakmai műveltségnek, valamint a párizsi szemléletnek és oktatási programnak köszönhetően a kortárs szakmai szféra sikeres és elismert designerévé válhatsz. A szakot nívós tanáraink és piacra felkészítő projektjeink mellett a francia partnerfőiskola, a párizsi EFET STUDIO CRÉA magánfőiskola tanmenete, oktatási struktúrája és értékelési rendszere teszi még exkluzívabbá.

A programban résztvevők megismerkednek a tervezőgrafika különféle műfajaival: magas szinten sajátítják el az arculattervezés, logókészítés, kiadványszerkesztés, a digitális grafikai technológiák, a mozgóképes technológiák, a fotózás, valamint a mobilapplikációk és honlapok tervezésének rejtelmeit.

Ezen felül a VISART-ban nagy hangsúlyt fektetünk a grafikai tervezésen belül a tipográfiára, kiadványtervezésre, illusztrációra, csomagolástervezésre, reklámgrafikára, kampánytervezése és az animációra.

Hallgatóinknak a legkiválóbb magyar szakemberek valós és aktuális versenypiaci feladatokon keresztül adják át tudásukat és szakmai tapasztalatukat, valamint segítik őket megtalálni saját alkotói hangjukat és felkészítik őket a hazai és nemzetközi munkaerőpiacra. A VISART-ban végző hallgatók képesek lesznek önállóan vagy csapatban, társalkotókkal, vállalatokkal együttműködve alkotni és karriert építeni.

A programot sikeresen teljesítő hallgatók francia és angol nyelvű Bachelor diplomát szereznek.
Tanszékvezető: Simon Attila.

A képzéssel kapcsolatos kérdéseiteket a kommunikacio@visart.hu és info@visart.hu e-mail címekre küldhetitek!

Képzés
Képzés megnevezése Megszerezhető végzettség minősítése Képzési idő Tandíj
Vizuális kommunikáció- Grafikai és Digitális design
francia állam által akkreditált RNCP6-os szintű diploma 4 év 1. év 550.000 Ft + 600 EUR/ félév
* A tandíj változtatás jogát fenntartjuk. A tandíjak évenként módosulnak!
Jelentkezés
Választott képzés

Személyes adatok

Tanulmányi adatok

Számlázási adatok