Modart felvételi előkészítő

Divat alapismeretek

  1. alkalom: A XX.sz. divatja: A XX.sz. nagy korszakai és tervezői Hogyan alakult a divat a XX. században? Hogy vetett véget a fűzőhordásnak az orosz balett? Hogy változtatta meg a divatot a világháború? Kik voltak a híres tervezők, brandek? Milyen nagy korszakokat különítünk el a divattörténetben? Ha téged is foglalkoztatnak ezek a kérdések, akkor ismerd meg nálunk a XX. század nagy korszakait és tervezőit!
  2. alkalom: A XXI.sz. divatja: 2000-es, 2010-es évek, kortárs fashion, kortárs divattervezők Hogyan változik a divat napjainkban? Kik azok a kortárs divattervezők, akikre érdemes figyelni? Mit nevezünk kortárs fashion-nek? Mi irányítja ma a divatot? Mi történik a Covid után?
    Kurzusunkon a XXI. századi változásait, trendjeit, tündöklő és eltűnő tervezőit vesszük górcső alá. Az előadások alapozó kurzusként szolgálnak divatipari tanulmányokhoz, illetve hétköznapi ismeretek és látókör szélesítéséhez.
  3. alkalom: A női és férfi ruhatár, testalkatokTe is szeretnéd tudni mik a női vagy épp a férfi gardrób alapdarabjai? Milyen testalkatok vannak? Mi az a körte, eper, alma? Hogyan kombináld az alapdarabokat az egyes testalkatokon? Workshop-unkon megszerezheted a női és férfi ruhatár, valamint az egyes testalkatokkal kapcsolatos alapismereteket, amelyeket kamatoztathatsz a hétköznapokban, vagy akár tanulmányaid során is.
  4. alkalom: Trendek és stílusok a divatban, a social média hatása, influencerek Hogyan születnek a trendek? Milyen alap trendek, stílusok léteznek divatban? Hogyan alakulnak, mi befolyásolja a trendeket és hogyan befolyásolják a trendek az öltözködésünket? Miképpen hat a social media és a digitális világ ránk? Hogyan tudják irányítani, előrejelezni vagy akár befolyásolni és megváltoztatni a trendeket az influencerek? Ha te is többször elgondolkodsz ezeken a kérdéseken, akkor jelentkezz workshop-unkra, hogy átfogó képet kapj a trendekről és stílusokról, valamint ezek hatásáról és az ezeket befolyásoló tényezőkről!
  5. alkalom: Anyagismeret
    Te is szeretnéd tudni milyen anyagokból készültek a ruháid? Hogy mit használj egy ruha megtervezése után? Szeretnéd értelmezni a ruháidban található címkét? Anyagismeret kurzusunkon bevezetést kapsz az anyagok, textíliák világába, mellyel nagy előnyhöz juthatsz divatszakos tanulmányaid során.

Az előkészítő ára: 60.000 Ft + 27% Áfa
Indulás: 2022. január 22.
Alkalmak: szombatonként 9:00-12:15

Jelentkezés: Divat alapismeretek előkészítőre az oldal alján található űrlap kitöltésével tudtok jelentkezni.

Divatrajz előkészítő

Érdekel a divat, a ruhatervezés világa?
Szeretnél sikeres felvételi vizsgát tenni a Mod’Art International Hungary, a KREA Design Iskola divattervező szakára? Szeretnéd a divatrajz alapjait elsajátítani? Van már rajzi alapod, de szeretnél fejlődni? Rajzi tapasztalatokkal nem rendelkezel?
Gyere és vegyél részt Tóth Pitya István – a MODART divatrajz tanárának – felvételi előkészítő tanfolyamán, ahol speciális szakmai feladatokkal készülhetsz a felvételire.

A felvételi előkészítő elindulásának feltétele:
A megadott határidőig minimum 6 fő jelentkezése.

Jelentkezési határidő:
2022. január 3.
A jelentkezés feltétele:
Betöltött 17. életév.

Jelentkezés módja (CSAK ELEKTRONIKUSAN!):
tothpitya@gmail.com e-mail címen jelezd részvételi szándékodat (jelentkezési sorrend van).

A felvételi előkészítő ideje:
2022. január 22-től május 11-ig, szombatonként.
Az első öt héten az elméleti kurzust követően délután, majd a 6. héttől szombat délelőttönként, 10.00-13.00 óra között.

A felvételi előkészítő díja (első alkalommal, egy összegben fizetendő):
80 000 HUF

Szombati alkalmak:
január 22., 29.
február 5., 12., 19., 26.
március 5., 12., 19., 26.
április 2., 9.,
május 7.

Helyszín:
MODART International Hungary, 1132 Budapest, Váci út 60. (Lehel térnél)
További információ:
Tóth Pitya István, kurzusvezető
e-mail: tothpitya@gmail.com

Képzések
Képzés megnevezése Megszerezhető végzettség minősítése Képzési idő Tandíj
Divat alapismeretek
szombatonként 9:00-12:15 60.000 Ft + 27% Áfa
Divatrajz előkészítő
Az első öt héten az elméleti kurzust követően délután, majd a 6. héttől szombat délelőttönként, 10.00-13.00 óra között 80 000 HUF (első alkalommal, egy összegben fizetendő)
* A tandíj változtatás jogát fenntartjuk. A tandíjak évenként módosulnak!
Jelentkezés
Választott képzés

Személyes adatok

Tanulmányi adatok

Számlázási adatok